Elektro

EHW Elektro levert elektromonteurs voor de scheepsbouw utiliteit en woningbouw. Dit doen we door middel van detachering aan installatie-bedrijven en het uitvoeren van zelfstandige projecten. Onze expertise ligt vooral in de scheepsbouw en utiliteit.

Door onze eigen ervaring als elektromonteur en chef monteur weten wij als geen ander waaraan een monteur moet voldoen. Vakbekwaamheid, VCA, ervaring en eventuele specifieke certificaten zijn een eerste vereiste, maar ook houding, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid zijn bij ons belangrijke uitgangspunten. Kort samengevat: wij leveren monteurs die het waar maken.

EHW Elektro is nuchter en praktisch ingesteld en dat vindt je terug in onze aanpak. Wij luisteren naar uw vraag en zoeken een oplossing, zowel op het technische als personele vlak. Ons uitgangspunt daarbij is ervoor te zorgen dat u direct weer verder kunt. Niet voor niets is onze principe samen de oplossing vinden!

Naast onze elektromonteurs beschikken wij over personeel met ruime ervaring in inbedrijfstelling en panelenbouw. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor tijdelijke projectleiders en chef werkplaatsen die kunnen reorganiseren of structureren.