Inbedrijfsteller Scheepinstallaties

Vacaturenummer:  EHWElektro09\eh

Wat houdt de functie in?

Als inbedrijfsteller scheepsinstallaties start en regel je de regeltechnische en bijbehorende elektrotechnische installaties. Tevens behoort het lokaliseren en verhelpen van storingen tot je werkzaamheden. Je analyseert en beoordeelt de bestaande situatie met als doel het systeem instellen naar de specificaties van de opdrachtgever. Je zorgt voor oplossingen voor problemen die tijdens het controleren en keuren van de installaties aan het licht zijn gekomen. Daarnaast verbeter je de kwaliteit en de bedrijfszekerheid van de installaties. Tevens ga je verantwoordelijk om met technische gegevens, tekeningen, keuringsplannen, testprotocollen en bestek. Je bent verantwoordelijk het zelfstandig inbedrijfstellen, testen en onderhouden van de geleverde communicatie- en navigatieapparatuur aan boord van schepen.

Competenties:

Voor deze functie ben je betrouwbaar, zelfstandig, heb je belangstelling voor de scheepsvaart en je hebt een afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek/elektronica. Je hebt aantoonbare werkervaring in een soortelijke functie. Daarnaast ben je bereid meerdere dagen per jaar in het buitenland te verblijven voor installatiewerkzaamheden aan boord van schepen (wereldwijd). Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste.

Het bedrijf:

De EHW groep is ontstaan door de samenwerking van vier bedrijven. De samenwerking zorgt ervoor dat de bedrijven elkaars sterken punten benutten. Hierdoor staan wij als EHW Groep sterk voor de toekomst. Daarnaast is de EHW Groep altijd op zoek naar een oplossing waar beide partijen tevreden over zijn. De bedrijven zijn EHW Elektro, EHW Duurzaam, EHW Lucibel en EHW Webtec. EHW Elektro is een detachering bedrijf die zich uitsluitend richt op de elektrotechniek. Naast het detacheren van 1 monteur tot en met complete projecten, voert EHW Elektro ook zelfstandig projecten uit. EHW Elektro is op zoek naar mensen die actief zijn in de scheepsbouw, utiliteit en de installatiebranche.    

Solliciteren?

Voldoe jij aan de eisen stuur dan je CV met een korte motivatie onder vermelding van het vacaturenummer naar po@ehwgroep.nl.