Historie

In 1999 is Peter Krol begonnen met een detacheringsbureau voor elektromonteurs voor met name de scheepsbouw en utiliteit. Dit was indertijd onder de franchise formule Extra Hands. Hiervoor heeft hij zich in 24 jaar tijd opgewerkt van elektromonteur tot chef werkplaats en projectleider. In deze functie heeft hij veel ervaring opgedaan met de inhuur van mensen. Regelmatig bleek het ingehuurde personeel, niet vakbekwaam, ontbraken de juiste certificaten en was de werkhouding matig. Dit was voor hem de aanleiding om voor zich zelf te beginnen.

Deze ervaring kenmerkt ons in onze werkwijze om praktisch en doelgericht samen te werken en vooral de juiste oplossing te vinden.

Vanaf 2000 is EHW door de toenmalige importeur regelmatig ingezet als servicemonteur bij Webtec machines. In 2009 is het dealerschap van Webtec, na een onrustige periode, overgegaan naar EHW en wordt de markt verder uitgebouwd. Speerpunt hierbij is de kwaliteit van Webtec en onze ervaring als elektromonteur gecombineerd met onze hoge servicegraad.