Elektromonteurs scheepsbouw

Oprichter Peter Krol heeft ruim 35 jaar ervaring in de scheepsbouw, waardoor EHW in dit vakgebied een behoorlijke expertise heeft opgebouwd. Dit vertaalt zich in de beschikbaarheid van zeer bekwame elektromonteurs en projectleiders in scheepsinstallatie en de nautische sector.

Hierdoor zijn onze gekwalificeerde en vakbekwame (scheeps) elektromonteurs zeer goed in staat om zowel in teamverband alsook zelfstandig een project te kunnen runnen. Vanzelfsprekend kan ons personeel hierbij zorgdragen voor de materiaalvoorraad (waaronder afroepen van bestelde materialen) en de werkplanning.

Voorbeelden van werkzaamheden zijn: aansluiten, afmonteren, kabels leggen, aansturen van ijzerwerkers en aansluiten van nautische apparatuur.

Onze monteurs hebben ervaring met rivierrunners, habour tugs, multicats, jachtbouw, de binnenvaart (nat- en drooglading) en offshore.

Vanzelfsprekend bieden wij ook monteurs met internationale ervaring! Zo hebben wij projecten door heel Europa, Zuid Amerika en het Midden Oosten.